دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 190 KB
تعداد صفحات : 50
بازدیدها : 178
برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق
مبلغ : 4500 تومان
خرید این فایلبخشهایی از متن:
امام، اولین بار پس از جریان انجمنهای ایالتی و ولایتی، در یك دعوت عام ما را به قم دعوت كرد. دعوت به این شكل بود كه در شبی كه در یكی از جلسات درس تفسیر قرآن شركت كرده بودیم، شخصی از قم به تهران آمده و پیامی از سوی مراجع و امام داشت. پیام این بود كه: من از منزل مراجع، بهویژه حاج آقا روحالله خمینی میآیم. ایشان فرمودهاند فاصلهی تهران تا قم كمتر از 5 ساعت وقت میخواهد و هزینهی رفت و برگشت كمتر از 10 تومان است. چرا شما در شرایط استثنایی كنونی، تماستان با قم مرتب و منظم نیست؟
پس از ماجرای تصویبنامهی لایحهی انجمنهای ایالتی و ولایتی در سال 1341، دو هیئت مذهبی از كسبه و تجار بازار تهران كه از آغاز نهضت نوپای اسلامی به رهبری آیتالله خمینی در حوادث و وقایع آن حضور و فعالیت داشتند و ضرر جدایی را احساس كرده بودند، تصمیم گرفتند با یكدیگر ائتلاف كنند. سپس یكی دیگر از هیئتهای فعال بازار را نیز مطلع و در ائتلاف خود سهیم كردند. آنها پس از ائتلاف، در یكی از ملاقاتهای مردمی با امام، ماجرای ائتلاف خود را به اطلاع وی رساندند و ایشان نیز ائتلافشان را تأیید كرد.
...
در پاسخ به اعلامیهی استنصار آیتالله خمینی، ابوالفضل توكلیبینا به همراه سید محمود محتشمیپور، كسبهی بازار تهران را راضی كردند و به دیدار امام بردند. وی در اینباره میگوید: «شاید اولین جرقهای كه جاذبهی امام در تهران و شهرستانها زد [و] مردم را بیشتر جذب كرد، اعلامیهای به نام اعلامیهی استنصار [بود]. اعلامیهی فوقالعادهای بود. از مردم طلب استنصار شده بود. علما و فقهای موجود، به شاه، تلگراف زدند. شاه تلگراف (آنان) را به دولت احاله كرد. دولت، جواب همه را داد الاّ [جواب] امام را. دیدند امام لبهی تیز كارد را روی شخص شاه [گذاشته]؛ [دیدند] كه آن زبان، زبان اسلام و قوی و نیرومند است. متوحش شده بودند و پاسخی به ایشان ندادند. میخواستند ایشان را منزوی كنند. یادم هست كه اعلامیهی استنصار كه آمد و در تهران و شهرستانها توزیع شد، اكثراً، هر كس را كه میدیدی، خصوصاً جوانها، میگفتند فقیه و زعیمی كه میتواند زعامت جامعهی مسلمین را به عهده بگیرد، حاج آقا روحالله است.
بعد از آن اعلامیهی استنصار، ما فكر كردیم حركتی را انجام [بدهیم] خصوصاً بنده این را با آقای حاج سید محمود محتشمیپور كه آن روزها او هم در بازار حضرتی بود، [در میان گذاشتم و] گفتم: «این اعلامیه را میبینی. این طلب استنصار از مردم است. باید حركتی بكنیم كه مردم را به سوی ایشان متوجه كنیم.» گفت: «پیشنهاد شما چیست؟» گفتم: «تجار و كسبهی بازار حضرتی از موقعیت بالایی برخوردارند. ما همهی اینها را به عنوان یك حركت جمعی به قم ببریم.» ایشان گفت: «این [كار] پول میخواهد. خرج دارد.» گفتم: «خرجش را یك چیزی [از خودشان] میگیریم. یك چیزی هم [خودمان] میدهیم.» قبول كرد كه نصف هزینه را ایشان بدهد. تعدادی ماشین اجاره كردیم و با تجار و كسبهی آن منطقه نیز صحبت كردیم كه نفری ده تومان از شما میگیریم. و شما را به دیدار علما در قم میبریم. نامنویسی كردند. چند ماشین بزرگ شد».(3)
...
مدیر كل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینكه یكی دیگر از آسیبها در حوزه تبلیغ دین عدم استقبال مخاطب است، اظهار كرد: گاه تولید مناسب نیز وجود داشته ولی مخاطبین از این تولیدات استقبال نمی كنند كه این مسئله خود یكی دیگر از آسیبهای دینی محسوب میشود.
وی به اولویتهای چشم انداز 5 ساله اشاره و اذعان كرد: یكی از اولویتها در چشم انداز 5 ساله كشور برنامههای فرهنگی و تبیین برنامهای مدون و مناسب است كه در صورت اجرایی شدن از میزان آسیبهای دینی كم خواهد كرد.
خرید و دانلود آنی فایل