دسته : کشاورزی و زراعت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 14204 KB
تعداد صفحات : 315
بازدیدها : 80
برچسبها : زراعت عمومی اسمعیلان
مبلغ : 39000 تومان
خرید این فایلپروژه تحقیقاتی زراعت عمومی بر اساس کتاب زراعت عمومی مولف: کمال سادات اسمعیلان انتشارات دانشگاه پیام نور بصورت فایل پاورپوینت در 315 اسلاید بسیار کامل و قابل ویرایش تهیه گردیده و در تهیه آن کلیه علائم و اصول نگارشی رعایت شده و قالب آن را نیز می توان به دلخواه تغییر داد.
آشنایی اجمالی
جایگاه درس
درس زراعت عمومی به ارزش 3 واحد جزء دروس اصلی رشته اقصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی میباشد.
هدف کلی درس
هدفهای ارائه این درس به دانشجویان رشته اقتصاد کشاورزی عبارتند از:
شناخت و طبقه بندی گیاهان زراعی از نظر فصل رشد، طول عمر، هدف تولید و ...
تاثیر عوامل محیطی در رشد و نمو و تولید مثل گیاهان زراعی.
شناخت مراحل و چگونگی آماده سازی بستر بذر، عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی.
****************************
بخشهایی از متن
مقدمه
تولید غذا، پوشاک و سوخت همواره در طول تاریخ مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی بوده است. تولیدات گیاهی، اساس تامین غذا را تشکیل می دهند، بطوری که جیره غذایی بسیاری از مردم تقریبا بر مصرف مستقیم فرآورده های گیاهی متکی است. حتی گوشت و فرآورده های دامی نیز که گاهی به جیره غذایی افزوده می شوند از تولیدات گیاهی منشاء می گیرند. تولید الیاف نیز مستقیما و یا به طور غیرمستقیم به گیاهان زراعی وابسته اند. در بسیاری از کشورهای فقیر و توسعه نیافته برای مصارف پخت و پز و تولید گرما عمدتا از گیاهان به عنوان سوخت استفاده می شود.
هر قسمتی از گیاه اعم از اندام های رویشی یا اندام تکثیر جنسی (دانه) که برای کشت و تولید گیاه جدید مورد استفاده قرار گیرد، در زراعت اصطلاحاً بذر (Seed) نامیده می شود. اکثر گیاهان زراعی بوسیله دانه تکثیر می یابند، اما برای تکثیر برخی گیاهان از اندام های رویشی مانند پیاز، غده و ساقه استفاده می شود. به طور مثال در زراعت سیب زمینی، زعفران، پیاز خوراکی و نیشکر به ترتیب غده،بنه (سوخ) ، پیاز و قلمه های ساقه این گیاهان کشت می شوند.
بذر مرغوب بذری است که سالم (کامل) باشد. چنانچه جنین، آندوسپرم و یا پوسته بذر طی عملیات برداشت محصول آسیب دیده باشند، از درصد سبز شدن آن به شدت کاسته می شود و گیاهچه های ضعیفی تولید خواهند شد. ...
مقدمه
گیاهان زارعی در طول دوره رشد و نمو خود از نهاده های نور، آب و عناصر غذایی خاک بهره برداری می کنند. چنانچه یک قطعه زمین هر ساله به زیر کشت رود، بسته به میزان تولید آن، از عناصر غذایی خاک کاسته شده و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک تحت تأثیر قرار می گیرد. از سوی دیگر برخی از مشکلات مانند آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز، محصول و زراعت کشاورز را تهدید می کنند.
زمینی را که یک یا چند فصل زراعی کشت نشود آیش می گویند.
آیش گذاشتن زمین یکی از روش های متداول در تمام مناطق خشک و نیمه خشک جهان برای تقویت زمین و رفع خستگی آن می باشد.
فهرست مطالب
فصل اول: کلیات و تعاریف
فصل دوم: گروه بندی گیاهان زراعی
فصل سوم: اندامهای گیاه (شکل، ساختمان، وظایف)
فصل چهار: عوامل محیطی مؤثر بر رشد و نمو گیاهان
فصل پنجم: آماده سازی بستر بذر
فصل ششم: بذر در زراعت
فصل هفتم: عملیات کاشت
فصل هشتم: عملیات داشت
فصل نهم: عملیات برداشت محصول
فصل دهم: آیش و تناوب زراعی