داانلود مقاله اوقات فراغت مسئله اجتماعی کودکان

داانلود مقاله اوقات فراغت مسئله اجتماعی کودکان داانلود مقاله اوقات فراغت مسئله اجتماعی کودکان

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 14 KB

تعداد صفحات : 25

بازدیدها : 177

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 4500 تومان

خرید این فایل

مقاله بررسی یکی از مسائل اجتماعی کودکان (اوقات فراغت)

بخشهایی از متن:

والدین در نحوه گذراندن اوقات فراغت الگوی فرزندان هستند

اوقات فراغت زمانی است كه از پیش برای آن برنامه‌ای وجود ندارد و درخصوص دانش آموزان و دانشجویان، زمانی كه برنامه درسی كه خود یا والدینشان برای آنان برنامه‌ریزی كردند، به پایان رسیده و ابتدای تابستان اوقات فراغت‌شان آغاز می‌شود.

وجیهه ابراهیمی روانشناس :

برای بزرگسالان، اوقات فراغت زمانی محسوب می‌شود كه برنامه كاری كه مجبور به انجامش هستند وجود نداشته باشد.

دانشجویان و به خصوص دانش‌آموزان بهترین فرصت آموزش را دارند و خانواده‌ها در راستای برنامه برنامه‌ریزی اوقات فراغت فرزندانشان به 2 گروه تقسیم می‌شوند، گروهی از خانواده‌ها بر این عقیده‌اند كه تمام وقت فرزندشان در تابستان باید استفاده شود و بعضی دیگر اعتقاد دارند چون فرزندشان مدرسه نمی‌رود تمام اوقات فراغتش باید آزاد باشد.
زمانی اوقات فراغت تبدیل به فرصت می‌شود كه علاقه فرزندمان را بشناسیم و از استعدادهای مختلف ورزشی، هنری، علمی و... وی استفاده شود و از آنجایی كه سیستم آموزشی ما تمام مسائل را به دانش آموزان آموزش نمی‌دهد بنابراین بر حسب علاقه و استعداد، كودك یا نوجوان باید در كلاس‌های خاص شركت كند؛ چراكه استعداد هر فردی متفاوت است و خانواده باید تشخیص داده و كلاس‌ها را برای وی تهیه كند و همچنین بخشی از وقت كودك یا نوجوان برای بازی كردن، فكر كردن یا تمرین برای شناسایی استعدادش در نظر گرفته شود.

...

راه‏های پر کردن اوقات فراغت

یکی از برنامه‏هایی که می‏تواند اوقات فراغت را پر کند، ورزش است. در اسلام به ورزش، به ویژه ورزش‏هایی که هم بنیه فردی و هم روحیه اجتماعی یک ملت را تقویت می‏کند، ورزش‏هایی مانند تیراندازی، اسب دوانی، شکار و شنا توصیه شده است. پیامبر اکرم صلی‏الله‏علیه‏و‏آله می‏فرماید: «به فرزندانتان شنا و تیراندازی یاد بدهید.» بنابر روایتی دیگر، پیامبر اکرم صلی‏الله‏علیه‏و‏آله برنامه اسب‏دوانی را در مدینه اجرا کرد و برای برنده اول، دوم و سوم جایزه قرار داد.از برنامه‏های دیگر برای پرکردن اوقات فراغت، سفر و گشت و گذار در طبیعت و مناظر و دیدنی و تاریخی استسفالگری و نقاشی، افزون بر تقویت مهارت‏های حسی و حرکتی و نیز پرورش قوای تخیلی فرد، زمینه ورود او را به صحنه اجتماع فراهم می‏آورد.مطالعه کتاب و نشریه‏های مهم نیز وسیله مناسبی برای پر کردن اوقات فراغت است. دراین میان، وجود کتابخانه‏ها عامل مؤثری درجذب جوانان به مطالعه و کتاب است. تعداد کتاب‏خانه‏ها و کتاب‏خوان‏ها در هر جامعه، با فرهنگ و رشد و توسعه همه جانبه آن جامعه رابطه مستقیم دارد.

 

منبع دارد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید