دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 68 KB
تعداد صفحات : 62
بازدیدها : 251
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 7500 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب:
عنوان صفحه
فصل اول 2
مقدمه 3
تاریخچه ایجاد شغل 3
تاریخچه گروه طراحی صنعتی 4
نوع شغل 4
عمده یا خرده فروشی بودن شغل 4
فصل دوم 6
استانداردهای كاری برای طراحان صنعتی 7
حوزه ها یا استاندارد طراحی 8
مهارتهای نیروی كار 9
چه فرصتهایی شغلی برای طراحی صنعتی فراهم است؟ 12
توانایی های لازم 13
فصل سوم 14
بازارهای هدف كالا و كانال های بازار یابی 15
موقعیت شغلی در ایران كانال های بازار یابی 16
CRM در سازمانهای طراحی صنعتی 17
تاریخچه CRM 17
CRM 18
اهداف CRM 19
مزایای استفاده از سیستم CRM 20
پیش نیازهای فرهنگی ، سیاسی در شغل طراحی صنعتی 23
CRM و ERP در سازمانهای طراحی صنعتی 26
مصرف كنندگان نهایی در این شغل 30
فصل چهارم: 31
خدمات پس از فروش محصولات 32
روش های جاری فعالیتها برای فروش محصولات 33
نحوه طراحی سازمان طراحی 35
فرصت های شغلی و نوع خدمات ارائه دهنده به مشتری 36
روشهای فروش جاری محصولات و نحوه تبلیغات 37
سهولت دسترسی مشتریان كالاهای صنعتی با بازار یابی صنعتی 38
فصل پنجم 44
خلاصه نتایج و پیشنهادات 45
پیشنهاداتی برای یك طراح خوب بودن 47
پیشنهاداتی برای طراحی محصول صنعتی برتر 48
توصیه هایی برای پیشرفت در این زمینه 51
چشم انداز آینده 53
منابع 61
................................................................................
بخشهایی از متن:
طراحی صنعتی، حرفهای است که با خلق مفاهیم جدید در حوزههای مختلف زندگی انسانی سروکار دارد. طراحی برابرنهاده یا معادلی است که برای واژه Design انگلیسی بکار رفتهاست، در حالی که Industrial design یکی از زیرشاخههای Design است. در حال حاضر آموزش طراحی صنعتی در ایران، با یک گرایش کلی و تحت عنوان کلی طراحی صنعتی انجام میشود.
تاریخچه
حرفه طراحی صنعتی، در پی انقلاب صنعتی در اروپا و بر اساس یک ضرورت بوجود آمد. تا پیش از رخداد انقلاب صنعتی، محصولات و کالاهای مصنوع مورد استفاده مردم، توسط هنرمندان و پیشه وران با استفاده از روشهای دستی و نه ماشینی و در مقیاس محدود ساخته میشدند. با ظهور ماشین و پدید آمدن روشهای تولید ماشینی، چهره مصنوعات دچار دگرگونی شد و مصنوعات دست ساز، آرام آرام جای خود را به مصنوعات زمختی میدادند که هیچ خبری از هنر هنرمند در آنها یافت نمیشد. همگی بدون توجه به زیبایی پیکره و صرفاً در جهت برآورده کردن نیازهای عملکردی طراحی و ساخته میشدند. در چنین وضعی بود که هنرمندان دست ساز با اعتراض به چنین نابسامانی خواستار طرد ماشین و فرزندان آن و بازگشت به اوضاع پیشین شدند. جنبش هنر و پیشه که سردمدار آن ویلیام موریس بود، در همین راستا شکل گرفت.
...
تاریخچٍه :CRM
شاید بتوان تاریخچه ظهور مباحث مرتبط CRM را در سه دوره زیر خلاصه كرد:
الف) دوره انقلاب صنعتی (تولید دستی تا تولید انبوه): ابتكار فورد در به كارگیری روش تولید انبوه به جای روش تولید دستی، یكی از مهمترین شاخص های این دوره است. هر چند تغییر شیوه تولید باعث شد كه محدوده انتخاب مشتریان از نظر مشخصه های محصول كاهش یابد (نسبت به تولیدات صنایع دستی)، اما محصولات تولید شده به روش جدید از قیمت تمام شده پایین تری برخوردار شدند. به عبارتی دیگر، در انتخاب روش تولید انبوه از سوی فورد، افزایش كارایی و صرفه اقتصادی، مهمترین اهداف پیش بینی شده بودند.
ب) دوره انقلاب كیفیت (تولید انبوه تا بهبود مستمر): این دوره همزمان با ابتكار شركت های ژاپنی مبنی بر بهبود مستمر فرایند آغاز شد؛ این امر به نوبه خود به تولید كم هزینه تر و با كیفیت تر محصولات منجر شد. این دوره با مطرح شدن روش های نوین مدیریت كیفیت مانند TQM ، به اوج خود رسید. اما با افزایش تعداد شركت های حاضر در عرصه رقابتی و گسترش فرهنگ حفظ و بهبود كیفیت محصول (از طریق ابزارهای مختلف كیفیتی)، دیگر این مزیت رقابتی برای شركت های پیشرو كارساز نبود و ضرورت یافتن راههای جدیدی برای حفظ مزیت رقابتی احساس می شد.
...
آخرین سخنران بخش صبحگاهی این همایش ٬ آقای عباس محبوبی فارغ التحصیل طراحی صنعتی از دانشگاه تهران و مدیرکل گروه طراحی صنعتی ایران خودرو بود که در حدود 2 ساعت به صحبت پرداختند (سایر سخنرانان ماکسیمم نیم ساعت!) که در ابتدا جذاب ولی به مرور با اعتراض پنهانی حاضرین مواجه شد! شاید این اعتراض و خستگی به دلیل نوع سخنرانی ایشان بود. به نظر می رسید ایشان مدیر لایق وحرفه ای هستند ولی سخنران حرفه ای نیستند! با این حال به دور از انصاف است اگر به زحمات ایران خودرو در معرفی و ارائه روند طراحی محصولاتش اشاره نکنیم که در نوع خود قابل تامل بود.
بخش بعد از ظهر این همایش از ساعت 2:30(بعد از صرف نهار) با حضور اقای مصطفی عابدین دوست مدیر اداره طراحی صنعتی شرکت ایران خودرو دیزل٬اقای کامران والیان طراح شرکت بوتان و انرژی واقای بهزادی فر مدیر واحد طراحی صنعتی شرکت امرسان٬ اقای رابرت سرکیسیان مشاور طراحی شرکتهای رجا و سایپاو در اخر اقای رضا لاهیجی طراح سازمان زیبا سازی شهرداری تهران٬ ادامه پیدا کردکه شامل سخنرانی در خور توجه به علاوه ارائه نمونه کارها و فعالیت های هر شرکت می شد.
منبع دارد.
خرید و دانلود آنی فایل