دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 34 KB
تعداد صفحات : 54
بازدیدها : 338
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلآموزش و پرورش 54 ص
مقدمه:
هدف و اهمیت آموزش و پرورش در كشور ما تربیت انسانهایی مؤمن و متعهد، دلسوز و از طرفی تربیت افراد با تجربه و دارای سطح علمی بالاتر میباشد. چرا كه آموزش و پرورش تفكیك ناپذیر از هم دیگری میباشد. از آنجا كه آدمی از طریق حد مطلوبی از آموزش و پرورش به حد متعارفی از ذوق سلیم قدرت تخیل و تحلیل میرسد، همچنین در جامعه همه مسائل و پدیدهها بلافاصله به مرزهای تخصص و مهارت نمیرسدولی باید قبل از آن در ستون ذوق سلیم و قدرت دریافت انتقادی و تحلیلی افراد قرار گرفته پس بر همه دانشجویان علوم تربیتی و برنامهریزی آموزشی ضروری است كه برای شناخت برخی مسائل آموزشی و پرورش خود را بهرهمند از این حداقل نمایند. امادر مدیریت آموزش و پرورش هم اصول خط مشیهای بنیادی و هم سیاستهای اجرائی را مورد نظر قرار میدهد . و نباید انسانها را بعنوان یك ابزار تلقی كرد بلكه باید یك پل ارتباطی بین دانشآموزان و مدیران مدارس وجود داشته باشد. مدیران باید سعی و تلاش خود را برای بهتر عرضه كردن اطلاعات و انتقال معلومات به دانش آموزان را در نظر داشته باشند. تا بتوانند در امر آموزش و پرورش پیشرفتهای چشمگیری داشته باشند. امروزه متفكران تعلیم و تربیت و متخصصان در این رشته باید مقدمات حركت و هدایت آدمی ر ادر صراط مستقسم پرستش پروردگار فراهم آورد و او را به مرحله كمال انسانی تسهیل نماید از سوی دیگر افراد را با آخرین اساس آموزش و پرورش آماده كردن انسان برای آموزش عمومی. آموزش تربیتی و مهارتهای ملی كه در مجموعه اهداف تربیتی و آموزشی را تشكیل میدهند. در این مباحث نیز نباید نقش معلم را نادیده گرفت چرا كه كوششهای معلم در شكل دادن شخصیت كودك و نوجوان و انتقال دادن دانش و مهارت به این نسل سازنده میباشد. معلم از یكسو سوق دادن فعالیتهای اجرایی تربیتی به دانش آموزان و مشاركت فعال و خود انگیخته آنان در انجام برنامههای تربیتی از سوی دیگر، جایگاه ستادهای تربیتی را بگونهای تحكم بخشیده است كه تمامی پیكره فضای آموزشی و تربیتی از سطح معلمین تا دانش آموزان را در بر گرفته است. پس در پایان باید تلاش و كوششهای دلسوزانه و خستگی ناپذیر كلیه افراد بخصوص معلمین و مجریان ستادهای تربیتی كه در امر آموزش و پرورش دادن افراد نقش بسزائی دارند كمال تقدیر و تشكر را بعمل آورد.
فصل اول
كاروزی (1)
تعاریف كارورزی:
1- تدابیری است كه برای اصول و اطمینان از جریان آمادگی در دوره انتقالی از نظری به عملی
2- مجموعه فعالیتهای كه دانشجویان در رابطه با رشته تخصصی خود برای اخذ مهارتهای لازم زیر نظر مدرسان مربوطه در مدت زمانی خاص جهت آمادگی برای گروه و حرفهای معینانجام میدهد.
3- كاربرد عملی اصول و تئوریهای تعلیم و تربیت در جریان آموزش به منظور كسب مهارتهای عملی و اخذ كفایت و شایستگی.
هدف درس كارورزی:
سر فصل دروس: 1- كارورزی در مدارس ابتدائی 2- مدارس راهنمائی
در رابطه با برنامه كار روزانه مدیر آموزشگاه، ارتباط برنامه روزانه با واحد افراد است، اطلاعات مورد استفاده در ارتباط با امور دانش آموزان، نحوه بدست آوردن این اطلاعات.
خرید و دانلود آنی فایل