دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 11 KB
تعداد صفحات : 13
بازدیدها : 210
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 1500 تومان
خرید این فایلمقاله چگونگی تشكیل فسیل
فهرست:
افزایش دمای زمین و فسیل شدن
=======================
فسیل یا سنگواره عبارت است از آثار و بقایای گیاهان و جانوران گذشته که در بین رسوبات به حالت سنگواره تا به امروز محفوظ ماندهاند. برای مثال ، صدف دو کفهایها ، استخوان مهره داران ، حشرات داخل کهربا و جای پای داینوسورها همگی سنگواره هستند. واژه «فسیل» از کلمه لاتین «فسیلز» (fossilis) به معنای «کندن و بیرون آوردن» ، گرفته شده است و به همین دلیل در بعضی از کتابهای قدیمی به کانیها و سنگهای قیمتی که بر اثر کندن از زمین بیرون آورده میشود، فسیل میگفتند.
دیرینه شناسی یا پالئونتوژی (palaenotology) علم مطالعه سنگوارههاست. علم دیرینه شناسی با گذشت زمان و با فعالیت گستره دانشمندان جایگاه واقعی خود را در رشته زمین شناسی باز کرد و بررسی آثار و بقایای جانوران را در سرلوحه کار خود قرار داد. از اواخر قرن هیجدهم فسیل شناسی به صورت علم واقعی در آمد و خاستگاه آلی سنگوارهها مورد توجه قرار گرفت و اصول آن پایه ریزی شد.
فساد ، اکسیداسیون ، احیا ، انحلال و فعالیت موجودات به هرحال قبل و بعد از دفن ، اغلب ترکیب شیمیایی موجود را تجزیه و متلاشی میکنند.
...
فسیلها در زمین شناسی کاربرد زیادی دارند و در تمام کارهای صحرایی از آنها در مقیاس وسیع استفاده میشود. اهمیت ویژه آنها شاید در مطالعه روند تکاملی جانداران در طول تاریخ باشد. علاوه بر آن در چینه شناسی و بعضی از صنایع از سنگوارهها بهره میگیرند. سنگوارهها درباره حوضههای رسوبی گذشته ، شرایط آب و هوا ، پیدایش و انقراض جانداران و وضعیت دریاها و خشکیها اطلاعات خوبی در اختیار ما قرار میدهند که مسلما در تفسیر سرگذشت زمین اهمیت خاصی دارد.
خرید و دانلود آنی فایل