دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 14 KB
تعداد صفحات : 22
بازدیدها : 184
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلمقالةآشنایی با افراد دمدمی مزاج
فهرست:
تأثیر الگوی مناسب در پیشگیری از وقوع دمدمی مزاج شدن جوانان
مقدمه
روش تحقیق
تعاریف
چه کسانی می توانند الگوهای مناسبی برای جوانان باشند ؟
ملاك انتخاب الگو
نتیجه گیری
هورمون دمدمی مزاج
آنزیمها بوالهوس و دمدمی مزاج هستند !
نظریات هاروكس در ارتباط با شروع سن دمدمی مزاجی در افراد
...............................................................................
پیش درآمد
تأثیر الگوی مناسب در پیشگیری از وقوع دمدمی مزاج شدن جوانان :
الگوها ( دیگران نوعی و مهم ) تاثیر بی نظیری در ارتقاء و تکامل شخصیت نسل جوان دارند و در تمرکز نیروهای پنهان و آشکار جوانان نقش بسزایی دارند . وجود الگوها همانند ، قله های بلند و رفیعی است که روح را به صعود و اوج بر می کشد و اهتزاز روح الگو ، ما را از مرداب روزمرگی و ابتذال و پوچی به رستگاری فرا می خواند.چنانچه كسی بتواند الگوی ثابت و تغییرناپذیر شخصیتی مناسبی برای خویش برگزیند می تواند با توجه به آن ایده آل خود نیز دچار ثبات شخصیتی شده و از دمدمی مزاج شدن اخلاق خویش جلوگیری كند.
مقدمه :
مسئله موردتبیین در این مقاله بررسی علل تردید جوانان در انتخاب الگوهای مناسب ، دیگران ( نوعی و مهم ) ( دوری از دمدمی مزاجی) است .
جوانان بارها و بارها ممکن است الگویی را برگزینند و سپس شروع به همانندسازی با آنها کرده اما بعد از مدتی احساس می کنند که نمی توانند مانند آنها بشوند و مجددا به الگویی دیگر دل می بندند و این امر باعث می شود تا تصویر آنان در نزد دیگران تثبیت نشود و دیگران آنها را دمدمی مزاج و متلوّن و غیراعتماد به حساب آورند و این امر نیز در بی ثباتی فرد موثر است و نمره ای منفی برای وی به حساب آید . بر اساس این مسئله سئوال تحقیق تحت عنوان «چه کسانی می توانند الگوهای مناسبی برای جوانان باشند ؟ » بیان شده است . ...
...
هورمون دمدمی مزاج
به نقل رویترز، محققان مرکز پزشکی دانشگاه ایالتی نیویورک گزارش دادند که بدن در پاسخ به اضطراب، هورمونی ترشح میکند که به طور معمول باعث ایجاد آرامش در نوجوان میشود و اگر آنچه که دانشمندان حدس میزنند درست باشد، این پدیده پاسخی برای تغییر حالات و رفتار در نوجوانان خواهد بود.محققان اعلام کرده اند ، چون نوجوان از یک حالت آرام به حالتی عصبانی و خشمگین بدل میشود، پژوهشگران نام این هورمون را هورمون طغیان کننده گذاشتهاند و تصریح می کنند که نوسانات عاطفی و احساسی همیشه خوب نیست. به گفته محققان پاسخهایی که به مواقع استرس زا داده میشود بسیار قوی هستند و اضطراب و دلواپسی نخستین بار در این مرحله پدیدار میشود و در دختران دوبرابر پسران است.برغم استفاده از راهکارهای پزشکی در خصوص نوجوانان، آمار خودکشی در این سنین رو به افزایش است. این هورمون نه فقط زمان استرس، بلکه چند دقیقه بعد از این حالت ترشح شده و فعالیتهای عصبی را آرام کرده و اضطراب را کاهش میدهد.
آنزیمها بوالهوس و دمدمی مزاج هستند !
تازهترین تحقیقات پژوهشگران نشان میدهد آنریمها براحتی مولكولهایی را كه با آنها كار میكنند ترك میكنند و به سراغ مولكولهای دیگر میروند.
خرید و دانلود آنی فایل