مقالةكاربرد ریاضی در معماری

مقالةكاربرد ریاضی در معماری مقالةكاربرد ریاضی در معماری

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 10 KB

تعداد صفحات : 17

بازدیدها : 187

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 3500 تومان

خرید این فایل

مقالةكاربرد ریاضی در معماری

مقالةكاربرد ریاضی در معماری

فهرست:

معماری

هندسه در معماری اسلامی

ریاضیات در معماری پازل نانو چه نقشی خواهد داشت؟

معماری


رئیس انجمن مفاخر معماری ایران: 5 درصد معماران در ساخت و ساز فعال هستند.بنابر آمارها، حدود 5 درصد معماران در بخش اجرایی و ساخت و ساز كشور فعال هستند. رئیس هیات مدیره انجمن مفاخر معماری ایران افزود: این آمارها همچنین نشان می‌دهند كه معماران در طرح‌های عمرانی نقش چندانی ندارند. وی كه به مناسبت روزمعمار و بزرگداشت شیح بهایی سخن می‌گفت، افزود: جامعه معماران ایران امیدوار است با توجه مسوولان به حرفه معماری و جایگاه آن، زمینه پیشرفت معماری ایران فراهم شود.

هندسه در معماری اسلامی

یك استاد معماری دانشگاه تهران گفت: هندسه در معماری " ایرانی اسلامی "، جایگاه ویژه‌ای دارد.

دكتر " فرهاد فخاری تهرانی " افزود: اشكال هندسی به لحاظ عمر در معماری ایرانی و هنر اسلامی نقش ویژه‌ای داشته است.

وی گفت: اشكال هندسی در تزئینات معماری، كاشیكاری، فرش، مجسمه‌سازی، گره، درهای قوسی و همچنین در سازه نیز نقش عمده‌ای را ایفا كرده است.

وی تصریح كرد: اگر به معماری قدیمی بنگریم، نقش هندسه و اشكال هندسی را در معماری قدیمی به وضوح خواهیم دید.

دكتر فخاری، به "مسجد جامع" اصفهان اشاره كرد وافزود: "مسجد جامع " اصفهان یكی از بناهای بی‌نظیر هزار ساله می‌باشد كه كلكسیون هنر و معماری است.

...

ریاضیات در معماری پازل نانو چه نقشی خواهد داشت؟

علوم نانو و فناوری نانو بیانگر رهگذری به سوی دنیایی جدید هستند. سفر به اعماق سرزمین اتمها و مولکولها نوید دهندة اثراث اجتماعی شگفت‌انگیزی است: در علوم بنیادین، در فناوریهای نو، در طراحی مهندسی و تولیدات، در پزشکی و سلامت و در آموزش.
پیش‌بینی‌های گسترده در حوزه کشفیات جدید، چالشها، درک مفاهیم، حتی هنوز فرم و محتوای موضوع، مه‌آلود و اسرارآمیز است. این مقاله می‌کوشد تا چالشهای دنیای ریاضیات را در مواجهه با دنیای شگفت‌انگیز نانو بررسی کند. به عبارت دیگر، ریاضیات در معماری پازل نانو چه نقشی خواهد داشت:

همگان بر این نکته توافق دارند که پیشرفتهای بزرگ، مستلزم تعامل میان مهندسان، ژنتیست‌ها، شیمیدانان، فیزیکدانان، داروسازان، ریاضیدانان و علوم رایانه ای ها است. شکاف میان علوم و فناوری، میان آموزش و پژوهش، میان دانشگاه و صنعت، میان صنعت و بازار بر مجموعه تأثیرگذار خواهد بود. دلایل کافی مبتنی بر فصل مشترک میان نظامهای کلاسیک و فرهنگ ها موجود است.این انقلاب علمی و فناورانه، منحصر به فرد است. این بدین معنی است که می‌بایستی نه تنها در بعد علمی، که در سایر ابعاد، نیز زیرساختهای بنیادین با حداکثر انعطاف پذیری در برابر تغییرات را پیش‌گویی و پیش‌بینی کنیم.

 

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید