دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 448 KB
تعداد صفحات : 47
بازدیدها : 200
برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلطرح توجیهی بکینگ پودر و نمک های فسفاته
معرفی محصول :
مواد مخمر یکی از مهم ترین ترکیبات مورد نیاز برای پخت نان، کیک و شیرینی هستند که در سبک شدن یا به اصطلاح ور آمدن خمیر موثر خواهند بود. اگرچه اساسا مخمرها موجوداتی بیولوژیکی هستند اما ترکیباتی مانند جوش شیرین و بیکینگ پودر نیز نقش مخمری را دارند. مخمرها ترکیباتی را آزاد می کنند که سبب ایجاد حبابهای هوا می شوند. این حبابها در حقیقت همان گاز دی اکسید کربنی هستند که در نتیجه فرآیند تخمیر آزاد می شوند. از آنجایی که ممکن است انجام فرآیند تخمیر برای پخت نان مدت زمان زیادی به طول انجامد، از مخمرهای شیمیایی استفاده می شود که بسیار سریع تر عمل می کنند. استفاده از این ترکیبات در پخت شیرینی، آزاد شدن دی اکسید کربن را تسریع می کند. نحوه عملکرد این دو ماده یعنی جوش شیرین و بیکینگ پودر بر اساس یک واکنش اسیدی بنا نهاده شده است. وقتی یک اسید و باز با هم واکنش می دهند، یکدیگر را خنثی می کنند و در نتیجه آب و ترکیبات خنثی که نمک نام دارند، تولید می شوند.
بیکینگ پودر ترکیبی است از یک نوع اسید و یک نوع باز و اگر مایعی به آن اضافه شود، واکنش بین این اسید و باز به سرعت آغاز خواهد شد. باز موجود در این پودر در حقیقت همان جوش شیرین است که اغلب با یک اسید خشک مانند اسید تارتاریک ترکیب می شود. در تهیه این ماده از نشاسته ذرت به عنوان پرکننده یا ماده زمینهای استفاده می شود. این ماده با جذب رطوبت موجود در محیط و جلوگیری حالی است که تنها افزودن مقداری آب به عنوان حلال به آن، سبب ایجاد واکنش خواهد شد.
انواع مختلفی از بیکینگ پودرها در تهیه شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. در ترکیب بیکینگ پودرهای یک مرحله ای، یک اسید و یک باز وجود دارد که با افزودن یک مایع به آن، واکنش بین اسید و باز تشکیل دهنده آن به سرعت و در یک مرحله انجام شده و خاتمه خواهد یافت. در انواع دومرحله ای که استفاده از آنها متداول تر است، یک اسید دیگر نیز وجود دارد که پس از ترکیب…
عناوین این طرح شامل :
نام و کد محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد ملی
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
وضعیت طرح های جدید
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم
بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
بررسی اجمالی تکنولوژی
نقاط قوت و ضعف تکنولوژی
محل های پیشنهادی اجرای طرح
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و جمع بندی
بخش مالی طرح
خرید و دانلود آنی فایل