دسته : مدیریت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 170 KB
تعداد صفحات : 24
بازدیدها : 1079
برچسبها : رفتار سازمانی رابینز رفتار سازمانی جهانی
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلپروژه دانلودی حاضر، فصل دوم کتاب مدیریت مبانی رفتار سازمانی رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی که از جمله منابع مهم درس مدیریت رفتار سازمانی در سطح کارشناسی است؛ با عنوان رفتار سازمانی در سطح جهانی می باشد
تمامی فصلهای کتاب حاضر در سایت موجود بوده که می توانید مشاهده کنید
جهت مشاهده سایر فصول مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز روی رفتار سازمانی رابینز کلیک کنید.
فهرست مطالب
مقدمه
تفاوت کارگران آمریکایی با ژاپنی
شرکت های چندملیتی
رویارویی با مسائل بین المللی
ارزیابی تفاوت بین کشورها
تحقیقات تفاوتهای فرهنگی
تحقیق کلاکهان و استرادبک
رابطه با محیط
توجه به زمان
ماهیت فرد
توجه به فعالیت
توجه به مسئولیت
مفهوم فضا
تحقیق هاف استد
فردگرایی در مقایسه با جمع گرایی
اختلاف در قدرت
اجتناب از پدیده عدم اطمینان
مردسالاری در مقایسه با زن سالاری
نمونه هایی از ابعاد فرهنگی در تحقیق هاف استد
******************
در زیر به بخشهایی از متن پاورپوینت فصل دوم کتاب مبانی رفتار سازمانی رابینز اشاره می شود.
مقدمه
فرانسوی ها با انگلیسی ها فرق دارند، عرب با کانادایی ها متفاوت است، آلمانی ها با استرالیایی ها تفاوت دارند و ژاپنی ها با آمریکایی ها متفاوت اند. در یک سیستم اقتصاد جهانی مدیران باید تفاوتهای فرهنگی را درک کنند و شیوه مدیریت و سازمانهای خود را بر آن اساس تعدیل نمایند.
بیشتر شرکتهایی که مجله فورچون به عنوان 500 شرکت بزرگ و موفق برمی شمارد در زمره شرکتهای چندملیتی قرار می گیرند، یعنی شرکتهایی که در بیش از دو یا چند کشور به صورت همزمان فعالیتهای عمده دارند.
با وجود اینکه تجارت بین الملل از چند قرن قبل وجود داشته است ولی شرکتهای چند ملیتی یک پدیده نسبتاً جدید است. آنها نتیجه یا ره آورد طبیعی سیستم اقتصاد جهانی هستند. شرکتهای چند ملیتی با استفاده از فعالیتهای خود استراتژی های جهانی را تدوین و ارائه می نمایند، به جای اینکه فعالیتهای خود را درون مرزهای محلی محدود کنند در سطح جهانی به رقابت می پردازند و در پی کسب مزایا و امکانات اقتصادی برمی آیند.
هاف استد به این نتیجه رسید که مدیران و کارکنان از چهار بعد فرهنگ ملی با یکدیگر تفاوت دارند، که عبارت اند از:
مقصود از فردگرایی وجود یک چارچوب اجتماعی نه چندان منسجم است که افراد بیشتر به منافع خود توجه می کنند و تنها به افراد بسیار نزدیک خانواده رسیدگی می نمایند. در جامعه ای که فردگرایی حاکم باشد، افراد به میزان زیادی احساس آزادی می کنند. بر عکس، جمع گرایی به این معنی است که یک چارچوب اجتماعی محکم وجود دارد و افراد انتظار دارند سایر کسانی که در این گروه قرار دارند ( مثل سازمان) به آنان توجه کنند و هرگاه با مساله یا مشکلی روبه رو شدند به حمایت از آنان برخیزند. آنان احساس می کنند که باید به گروه وفاداری زیادی داشته باشند.
هاف استد به این نتیجه رسید که میزان فردگرایی در یک کشور با ثروت آن کشور رابطه مستقیم دارد. در کشورهای ثروتمند، مثل ایالات متحده آمریکا، بریتانیای کبیر و هلند افراد بسیار فرد گرا و در کشورهای فقیر مثل کلمبیا و پاکستان افراد جمع گرا می باشند.
...
خرید و دانلود آنی فایل