گزارش کارآموزی عمران کارخانه آسفالت

گزارش کارآموزی عمران کارخانه آسفالت گزارش کارآموزی عمران کارخانه آسفالت

دسته : عمران

فرمت فایل : word

حجم فایل : 355 KB

تعداد صفحات : 47

بازدیدها : 403

برچسبها : گزارش کارآموزی کارخانه آسفالت عمران

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود گزارش کارآموزی عمران کارخانه آسفالت نیشابور - روند اجرایی کارهای ساختمانیو آسفالت راه و جاده- متره و ریز متره از کانال های جمع آوری آبهای سطحی

گزارش کارآموزی با موضوع کارخانه آسفالت نیشابور - انبار مرکزی شهرداری نیشابور - روند اجرایی کارهای ساختمانی- آسفالت راه و جاده- متره و ریز متره یک متر از کانال های جمع آوری آبهای سطحی نیشابور

مراحل تهیه آسفالت

تولید آسفالت

آسفالت از اختلاط قیر و مصالح سنگی بدست می آید آسفالت انواع مختلف دارد و از آن برای ساختن لایه های رویه، اساس و زیراساس روسازی راه ها و فرودگاه ها استفاده می شود.

مصالح سنگی

مصالح سنگی آسفالت شامل مصالح سنگی درشت دانه وریزدانه و گرد سنگ یا فیلر می باشد. وفیلر به مصالحی گفته می شود که از الک شماره 200 عبور کند و باید عاری از مواد رسی و آلی باشد.

مهمترین نقش فیلر در آسفالت افزایش عمر روسازی و ازدیاد مقاومت آن در برابر تاثیر آب است. و اما مصرف بیش از اندازه فیلر سبب کاهش تخلل، افزایش مقاومت در برابر تراکم و کاهش استقامت مصالح می شود.

قیر

مقدار قیر آسفالت تابع خصوصیات و دانه بندی مصالح سنگی انتخاب می شود. مصرف قیر بیش از حد علاوه بر کاستن از استقامت آسفالت باعث کاهش مقاومت برشی آن می شود و این سبب می شود سطح روی جاده در اثر نیروی رانش چرخ های وسایل نقلیه سنگین تغییر شکل داده و موج بر دارد.

تهیه آسفالت

در این کارخانه تهیه آسفالت بصورت متناوب است. در این کارخانه مقدار معینی از مصالح سنگی پس از توزین وارد مخلوط کن شده و پس از آنکه به آن مقدار لازم قیر اضافه شد مصالح سنگی با قیر اندود شده و سپس آسفالت بدست می آید و آسفالت بدست آمده را در کامیون های حمل آسفالت به طور پیوسته ریخته می شود.

کارخانه آسفالت از چند قسمت اصلی تشکیل شده که، که عبارتند از : سیلو های مصالح سنگی سرد، سیستم تسمه نقاله یا نوار مادر، کوره خشک کننده، سیستم گردگیر، سرند های لرزنده، سیلوهای مصالح سنگی سرد، مخازن قیر، مخزن فیلر تکمیلی و مخلوط کن.

مصالح سنگی لازم برای پختن آسفالت بصورت اندازه های مجزا در سیلوهای هرمی شکل انبار شده و نگهداری می شوند. این سیلوها که به سیلوهای مصالح سنگی سرد موسم هستند دارای دریچه های مخصوصی می باشند که با تنظیم آنها می توان مقدار ودانه بندی مصالح سنگی خارج شده از آنها را کنترل کرد . مصالح سنگی خارج شده ازاین سیلوها توسط تسمه نقاله و بالا برنده ها به داخل خشک کن هدایت می شوند. خشک کن دو عمل مهم یعنی خشک کردن مصالح سنگی و گرم کردن آنها را انجام می دهد. هر اندازه رطوبت مصالح بیشتر و درجه حرارت محیط پایین تر باشد مدت زمان بیشتری طول می کشد تا مصالح سنگی کاملا خشک و گرم شود و دمای آن به 130 تا 170 درجه سانتی گراد برسد...

فهرست مطالب گزارش کارآموزی

مقدمه و آشنایی بامحل کارآموزی

کارخانه آسفالت نیشابور

تولید آسفالت

مصالح سنگی

قیر

تهیه آسفالت

آسفالت راه و جاده

اجرای لایه های آسفالت

پخش آسفالت

کوبیدن لایه های آسفالت

انبار مرکزی شهرداری

طرز تهیه بتن

ویبره کردن بتن

روند اجرایی کارهای ساختمانی

فونداسیون

کفراژبندی

آرماتور بندی

اندود دیوار ( خاک گچ یا کاه گل )

فلسفه وجود کاه در خاک گچ

اندود گچ ( سفید کاری )

کاشی کاری

کیفیت کاشی

نحوه سرامیک کاری

شیب بندی پشت بام

مقاطع تیپ و جزئیات اجرایی کانیو و کانال

واحد عمران شهرداری نیشابور

متره و ریز متره یک متر از کانال های جمع آوری آبهای سطحی نیشابور

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید